top of page

Tittelen din: Hvilket produkt har du prøvd og testet?

Eksempel på titler: Produktanmeldelse: "Det siste innen trådløse hodetelefoner", "Den rimelige barnesengen alle foreldre ønsker seg", eller "Endelig er den her! Den ideelle håndbagasjen"


Inkluder et nøkkelord i tittelen for å øke innleggets SEO.


Produktanmeldelser er gode hvis du vil sammenligne produkter eller utstyr for leserne dine. De vil fortsette å komme tilbake til deg for produktkunnskapen din og eksempler fra den virkelige verden.

Hver pålitelig produktanmeldelse bør starte med et innledende avsnitt. Dette er en god mulighet til å vekke lesernes interesse og fortelle dem hva de kan forvente. Gjennomgår du ett produkt eller sammenligner flere? Hva er det fulle navnet på produktet/produktene? Del produktkunnskapene dine med leserne samt frustrasjonen over produkter som er ute nå og som ikke når opp til forventningene dine og hvorfor denne gjennomgangen er nyttig nettop for dem.


Overskrift nr. 1: Førsteinntrykkene dine


Leserne dine vil føle at de opplever produktet for første gang på samme måte som deg. Her er det viktig å gi en god beskrivelse og en klar oversikt over produktets utseende, stil og funksjoner. Sørg for å ta med bilder for å gjøre det hele mer ekte.


Overskrift nr. 2: Testprosessen


Ta med personlige anekdoter om hvordan produktet hjalp deg. Når, hvor og hvordan brukte du produktet? Jo mer personlig du er, jo mer pålitelig er du. Hvis du fikk andre til å teste produktet, kan du dele dette med leserne.


Folk er kanskje ikke klar over alle måtene et produkt kan hjelpe dem på. Så sørg for å understreke disse i innlegget ditt. Du kan nevne måter de ikke engang hadde tenkt på!


Overskrift nr. 3: Fordeler og ulemper


Pass på at du har medfølelse med leserne dine. Påpek frustrasjonene deres og hvordan produktet kan hjelpe (eller ikke!). Finn ut av hva problemene deres er, og hvordan produktet kan løse dem.


Hvis du sammenligner forskjellige produkter, må du ta med en graf eller tabell der folk enkelt kan se likheter og ulikheter. Dette hjelper leserne å velge hvilket prudukt de skal kjøpe.


Av forskjellige grunner har ikke alle tilgang til produktet du snakker om. Det kan være lurt å liste opp noen andre alternativer de kan velge mellom. De vil helt sikkert elske det.


Overskrift nr. 4: Sluttresultatet


For det første bør du (nok en gang) minne leserne om din mangeårige erfaring innenfor dette temaet og hva som gjør deg til den perfekte personen til å gi en endelig evaluering. Det er ikke nødvendig for hver anmeldelse, men en vurdering hjelper definitivt. Oppsummer dine tanker og meninger om produktet med en vurdering. 5 av 5 stjerner? 1 av 2 tomler opp? La folk få vite hva du synes.


Tjen penger på anmeldelsen ved å inkludere affiliate-koblinger. Lesere kan kjøpe produktet gjennom en kobling du gir dem, og du får provisjon. Dette er en fin måte å tjene penger på. Bare vær sikker på å nevne at det er snakk om en affiliate-kobling!


Lær mer om affiliate-koblinger i guiden vår.


Hvis det er et produkt du selger via Wix-nettstedet ditt, kan du legge til en kobling direkte til produktsiden din fra Legg til-knappen i sidefeltet.


Be leserne om å legge igjen en kommentar og dele erfaringene sine hvis de har brukt produktet før.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page